fbpx
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med hvepsen!
kun 899 kr

Vi fjerner hvepse og hvepsebo i Århus, Viby, Tilst, Hasle og alle de andre forstæder
m.fl. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Hvepsebekæmpelse i Århus

Vi tilbyder hvepsebekæmpelse i Århus og omegn.

Effektivt, skånsomt og billigt. Vi har gennemskuelige priseralt inklusive – modsat andre firmaer der viser priser ex moms (det må man ikke!).

Vi kommer gerne en gang eller på abonnement, hvor vi sørger for at hvepsene ikke vender tilbage.

Vi har nogle af markedets bedste priser og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os.

Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af hvepse og mange tilfredse kunder – se nogen af dem lige nedenunder.

Vores kunder siger:

Vi forsøger altid at gøre vores kunder glade. Vi rykker hurtig ud, vi er fleksible og effektive og så synes vi selv vi har nogle ok priser. Det synes vores kunder heldigvis også og de har været så søde at give os nogle gode anmeldelser på Google.

Fjernelse af hvepsebo i Århus og omgen

Selvom du bor i en stor by, kan du sagtens blive plaget af hvepse. Hvepse holder nemlig til alle steder, hvor de kan finde føde, og de tiltrækkes af både søde sager og af kød. Bor du i Århus eller omegn og er plaget af hvepse, så rykker vi gerne ud og hjælper dig af med dem. Kontakt os i dag, og se frem til en hvepsefri sommer.
Du kender det sikkert alt for godt. Du og familien sidder i haven, på terrassen eller på altanen og nyder en kop kaffe og et stykke kage, og ungerne har fået en sodavand. Alt ånder fred og ro. Men ikke ret længe. For den søde kage og sodavandene lokker en … nej, to … nej, tre … nej, mange hvepse til. Og snart er der kaos ved bordet. I basker vildt med armene, og ungerne løber skrigende væk. Det var den idyl.

Hvepsebekæmpelse med gift og insektpudder

Selvom hvepse egentlig ikke stikker bare for at stikke, så gør de det, hvis de føler sig truet – som f.eks. hvis du basker vildt med armene. Men hvad gør du så for at komme af med hvepsene? Du ringer til os, så rykker vi ud.

Sådan kan et fint hvepsebo se ud! Her ses et vi fjernede fra en villa i Vedbæk.

 

Hvis du ikke ved, hvor hvepseboet er, så finder vi det for dig. Vi har lokaliseret adskillelige hvepsebo. Og ved derfor, hvor vi skal lede. Hvepse kan nemlig finde på at lave hvepsebo flere forskellige steder.

  • Under taget
  • I muren
  • I jorden

Uanset hvor hvepsene er flyttet ind, finder vi dem og udrydder dem. For selvom hvepse er nyttedyr – de spiser insekter og små skadedyr, som f.eks. kålorme og æbleviklere, og bestøver blomster – så er de også irriterende, når de bliver for nærgående. Og er du allergisk eller bliver stukket et uheldigt sted, kan det blive direkte farligt.

Er hvepseboet ikke hos dig, men har du opdaget det hos naboen, eller bor du i et lejlighedskompleks, kan du anbefale os til henholdsvis naboen eller boligselskabet.

Vil du have hvepsene væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Hvepseplage.dk.

Vi kører ud til hele Århus området, og hjælper med at fjerne hvepsebo med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Hvepseplage.dk

Vi fjerner hvepsebo effektiv og professionelt

Her hos Hvepseplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke er sikker på, hvor hvepseboet er, starter vi selvfølgelig med at finde det, inden vi går i gang med at bekæmpe hvepsene. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før hvepsene er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit hvepseproblem til livs. 

Hvad koster hvepsebekæmpelse?

Det er ikke dyrt at få os til at udrydde hvepsene. Du kan hyre os til at komme en enkelt gang eller flere, eller du kan tegne et abonnement.

Så sørger vi for at holde øje med, at der ikke flytter nye hvepse ind i nærheden af dig og din familie.

Og vi rykker ud lige fra Risskov i nord, over Brabrand i vest, og til Højbjerg i syd. Og selvfølgelig også i midtbyen.

Vores besøg tager som regel ikke mere end en times tid, når vi skal udrydde hvepse. Men det kan tage op til 24 timer eller lidt mere, før hvepsene er væk.

Har du hvepse? Kontakt os i dag, få et godt tilbud, og book en tid.

Hvepsebekæmpelse i Viby, Tilst, Hasle og alle de andre forstæder

Bor du i en ad forstæderne til Århus, har du måske både pryd- og køkkenhave. Det er et paradis for hvepse. Hvepse er nemlig rovdyr og lever som tidligere nævnt af insekter, larver og lignende. Og det kan være insekter og larver, som lever af grøntsager i din køkken- eller frugthave.

Derfor er hvepse nyttige for dig – og din have. Men stadig irriterende, hvis de er flyttet lidt for tæt på boligen.

Selvfølgelig kan du selv bekæmpe hvepsene og fjerne hvepseboet. Men det kan gå hen at blive farligt, hvis du ikke har forstand på det.
Vi stiller op med alt det nødvendige udstyr og tager alle de nødvendige forholdsregler. Så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Vi bekæmper hvepse med insektpudder

Der findes flere måder at bekæmpe hvepse på. Har du opdaget boet tidligt på året – dronningen starter med at bygge i foråret – kan boet fjernes uden de store problemer, da der kun er dronningen i det. Men senere, når boets arbejdere er klækket, bliver det vanskeligere at fjerne boet. Der kan være op til 5.000-10.000 hvepse i et hvepsebo.

Når først boet har fået mange beboere, er du nødt til først af aflive hvepsene, før boet kan fjernes. Der findes flere forskellige former for gift til hvepse. Vi foretrækker insektpudder, fordi det er det mest sikre. Det er nemlig uskadeligt for både mennesker og kæledyr.

Pudderet drysser vi ved indgangen til hvepseboet. Når hvepsene går igennem pudderet på vej ind i og ud af hvepseboet, får de det på fødder, krop og vinger og slæber det med ind i boet, og så dør alle hvepsene af det. Det kan som tidligere nævnt tage op til et døgns tid eller mere, før alle hvepse er døde. Det kommer lidt an på, hvilket tidspunkt på døgnet giften bliver lagt ud.

Vi kommer på det tidspunkt, som du har behov for. Kontakt os i dag, og book en tid.

Fjerne hvepsebo i jorden

Hvis du og din have er plaget af jordhvepse, kan det være særligt attraktivt at få professionel hjælp af os.

Vi kender alle følelsen af at løbe rundt i græsset med hvepse, der jagter fødderne, hvilket ikke er en særlig rar følelse. Der findes hvepsebo under jorden, og man kalder disse hvepse ”jordhvepse”.

Selvom jordhvepsene bidrager til biokulturen, vil det stadig være en ubehagelig tanke at blive stukket i foden, især hvis du har små børn.

Vi tilbyder at bekæmpe disse hvepse på den mest effektive måde, så du slipper af med dem hurtigt muligt. Derfor bekæmper vi dem, når hvepsene ikke er ude at samle føde.

Dette kan du også gøre selv, hvis du ikke er bange for et hvepsestik. Igen anbefales det dog at tilkalde hjælp fra erfarne mennesker – som os hos HvepsePlage.dk.

Det vil være oplagt at kontakte os for bekæmpelse tidligt på sæsonen, da kolonierne af hvepse er meget mindre og dermed lettere at bekæmpe. 

FAQ om hvepse

Er hvepsestik farlige?

Som udgangspunkt er hvepsestik ikke farlige. Det kan give en hævelse, som kløer og svier. Det kan dog være farligt, hvis du bliver stukket på halsen, i munden, svælget eller luftrøret. Og du bør straks søge læge. Hvis du er allergisk over for hvepsestik, bør du også straks søge læge, hvis du er blevet stukket.

Hvilken forskel er der på en gedehams og en hveps?

Gedehamsen er en hveps. Hveps er nemlig en artsbetegnelse. Der findes flere forskellige typer hvepse i Danmark, men gedehamsen er den mest almindelige.

Hvor lever hvepse?

Hvepse kan leve mange steder. De kan lave deres hvepsebo i jorden, i hule træer, i tagudhænget, i et skur, i muren, i skorstenen, i udluftningskanalen, i kompostbunker og mange andre steder.

Hvordan ser et hvepsebo ud?

Et hvepsebo starter med at ligne en golfbold eller en lille papirlanterne. Senere kan det være på størrelse med en vandmelon eller større. Det er oftest gråt eller brunt eller en blanding, da hvepsene laver boet af små stykker træ blandet med spyt.

Hvad spiser hvepse?

Hvepse er rovdyr og spiser insekter, laver og lignende. Men de spiser også nektar – ligesom bierne – og frugt, kød og søde sager.

Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@hvepseplage.dk

Hvepseplage.dk v. Mikkel Scheer