fbpx
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med hvepsen!
kun 899 kr

Vi fjerner hvepse og hvepsebo i Nordjylland, Aalborg, Frederikshavn eller Thisted og alle de andre forstæder
m.fl. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Hvepsebekæmpelse i Nordjylland

Vi tilbyder hvepsebekæmpelse på Nordjylland egnen.

Effektivt, skånsomt og billigt. Vi har gennemskuelige priseralt inklusive – modsat andre firmaer der viser priser ex moms (det må man ikke!).

Vi kommer gerne en gang eller på abonnement, hvor vi sørger for at hvepsene ikke vender tilbage.

Vi har nogle af markedets bedste priser og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os.

Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af hvepse og mange tilfredse kunder – se nogen af dem lige nedenunder.

Vores kunder siger:

Vi forsøger altid at gøre vores kunder glade. Vi rykker hurtig ud, vi er fleksible og effektive og så synes vi selv vi har nogle ok priser. Det synes vores kunder heldigvis også og de har været så søde at give os nogle gode anmeldelser på Google.

Fjernelse af hvepsebo i Nordjylland, Aalborg, Frederikshavn eller Thisted

Er du og din familie generet af hvepse i haven eller på terrassen et sted i Nordjylland? Så er der nok et hvepsebo i nærheden. Vi finder hvepseboet og udrydder hvepsene, så du, din familie og dine gæster kan nyde sommeren i haven i fred og ro. Vi rykker ud og foretager hvepsebekæmpelse i hele Nordjylland. Og vi kommer inden for ganske kort tid. Så kontakt os i dag, og kom de irriterende bæster til livs.

Hvepse er nyttedyr, fordi de spiser kålorme, æbleviklere og andre lignende skadedyr og bestøver blomster og planter – dog i et mindre omfang end honningbierne. Men selvom hvepse ikke er skadedyr, så kan de godt være generende alligevel. Og det er smertefuldt at blive stukket. Og direkte farligt, hvis du er allergisk over for de stoffer, som hvepsen har i sin brod. 

Hvad koster det at få fjernet et hvepsebo i Nordjylland?

Du kan selvfølgelig spare penge ved selv at bekæmpe hvepsene og fjerne hvepseboet. Men du risikerer også at blive stukket. Og det er ikke dyrt at få os til at hjælpe.

Det kan også være et problem, hvis du har mange hvepse, men ikke kan finde hvepseboet. Det hjælper vi også gerne med. Og det er med i prisen. 

Sådan kan et fint hvepsebo se ud! Her ses et vi fjernede fra en villa i Vedbæk.

 

Hvepsene bygger ofte deres bo et beskyttet sted. Som f.eks. i

  • udhæng eller under taget
  • jorden eller kompostbunken
  • skorstenen eller inde i muren

Uanset hvor hvepsene har bygget bo, møder vi op og bekæmper dem. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os. Ring til os, få et tilbud, og book en tid. Vi er altid klar til at rykke ud overalt i Nordjylland – lige fra Skagen i nordøst og til Agger Tange i sydvest.

Hvepsebekæmpelse i udhæng og under taget

Hvepsebo i udhæng eller under taget er meget almindeligt. Her skal du bruge en stige, når hvepsene skal bekæmpes, og boet fjernes. Det er ikke helt ufarligt.

Vi har selvfølgelig alt det nødvendige udstyr med, når vi skal bekæmpe hvepse, uanset hvor de har bygget deres bo.

Udryddelse af hvepse i jorden

Hvepse kan også finde på at lave deres bo i jorden – f.eks. i et gammelt muldvarpe- eller musehul. Det kan blive et stort problem, hvis det er et sted, du færdes. For de kan blive ret aggressive, når de bliver forstyrret.

Vi bekæmper også hvepse i jorden på samme effektive måde som alle andre steder.

Fjernelse af hvepsebo i skorsten eller mur

Det kan være svært at finde ud af, nøjagtigt hvor hvepseboet er, hvis hvepsene bor i din skorsten eller inde i muren.

Det hjælper vi dig gerne med. Og vi bekæmper selvfølgelig også hvepsene, når boet er lokaliseret. Har du haft hvepse i muren eller skorstenen, er det en god idé at spærre af, dér hvor de er kommet ind, når først de er bekæmpet. Så kommer der ikke nye til.

Hvepsebekæmpelse i Aalborg, Frederikshavn eller Thisted

I byerne kan du komme ud for, at hvepseboet sidder hos naboen eller ekstra højt oppe, fordi du bor i lejlighed i et etagebyggeri.

Her kan du eventuelt anbefale os til naboen eller boligselskabet. Så rykker vi ud og fjerner hvepseboet.

Bekæmpelse af hvepse i Nordjylland med gift

Der findes forskellige typer af gift til at udrydde hvepse med. Men vi foretrækker det såkaldte insektpudder – som også benyttes mod f.eks. myrer. Det er effektivt uden at være til skade for mennesker eller kæledyr.

Pudderet bliver drysset ud ved hvepseboets indgang. Når hvepsene går igennem det, sætter det sig fast på deres krop og vinger, så det kommer med ind og spredes i boet. Derved bliver alle hvepsene påvirket af giften og dør. 

Det kan tage op til et døgn eller lidt mere, før alle hvepsene er døde. Det afhænger af, hvornår på dagen giften lægges ud.

Det bedste tidspunkt er om aftenen, hvor hvepsene ikke er ude at samle føde. Men vi kan sagtens stille op midt på dagen og gå i gang med hvepsebekæmpelse, hvis det passer dig bedre. 

Kontakt os, og få et tilbud.

Vil du have hvepsene væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Hvepseplage.dk.

Vi kører ud til hele Midtjylland området, og hjælper med at fjerne hvepsebo med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Hvepseplage.dk

Vi fjerner hvepsebo effektiv og professionelt

Her hos Hvepseplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke er sikker på, hvor hvepseboet er, starter vi selvfølgelig med at finde det, inden vi går i gang med at bekæmpe hvepsene. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før hvepsene er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit hvepseproblem til livs. 

FAQ om hvepse

Hvad er forskellen på hvepse og gedehamse?

  • Gedehamsen er en hveps. Der findes mange andre typer hvepse, men gedehamsen er den mest almindelige i Danmark.

Er det farligt at blive stukket af en hveps?

  • For de fleste er hvepse ikke farlige. Deres stik føles som en svien og kløe, der forsvinder i løbet af maks. et døgns tid. Dog kan det være farligt at blive stukket i munden eller på halsen. Og det kan også være farligt, hvis du er allergisk.
Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@hvepseplage.dk

Hvepseplage.dk v. Mikkel Scheer