fbpx
Ring og book en tid, vi er klar til at rykke ud
Slip af med hvepsen!
kun 899 kr

Vi fjerner hvepse og hvepsebo i Sønderjylland, Esbjerg, Kolding og Haderslev. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Hvepsebekæmpelse i Sønderjylland

Vi tilbyder hvepsebekæmpelse i Sønderjylland.

Effektivt, skånsomt og billigt. Vi har gennemskuelige priseralt inklusive – modsat andre firmaer der viser priser ex moms (det må man ikke!).

Vi kommer gerne en gang eller på abonnement, hvor vi sørger for at hvepsene ikke vender tilbage.

Vi har nogle af markedets bedste priser og så er vi virkelig hurtige til at rykke ud. Det er faktisk nemt og enkelt med os.

Vi er ikke som de andre håndværkere du har skullet vente på.

Vi er et lille,  men venligt, firma, der dog har masser af erfaring af bekæmpelse af hvepse og mange tilfredse kunder – se nogen af dem lige nedenunder.

Vores kunder siger:

Vi forsøger altid at gøre vores kunder glade. Vi rykker hurtig ud, vi er fleksible og effektive og så synes vi selv vi har nogle ok priser. Det synes vores kunder heldigvis også og de har været så søde at give os nogle gode anmeldelser på Google.

Bekæmpelse af hvepse i Esbjerg, Kolding og Haderslev

Bor du i en af de større byer i Sønderjylland, hvor I bor tæt, kan du komme ud for at blive generet af hvepse, der kommer fra et hvepsebo, der sidder inde hos en af naboerne.

Her kan du bede naboen om at kontakte os. Eller hvis du bor i lejlighedskompleks bede boligselskabet om at kontakte os.

Når vi bekæmper hvepse, bruger vi et insektpudder, der bliver drysset uden for indgangen til hvepseboet. Hvepsene får pudderet på sig, når de går igennem det, og tager det med ind i hvepseboet, hvor alle hvepsene dør af det.

Der findes også andre former for gift – flydende eller røg. Men vi foretrækker insektpudderet, fordi det ikke er til skade for mennesker eller kæledyr.

Efter pudderet er drysset ud, kan der gå op til et døgns tid, før alle hvepse er døde, afhængig af hvilket tidspunkt på dagen bekæmpelsen starter.

Vil du have hvepsene væk her og nu, kan vi hjælpe dig her hos Hvepseplage.dk.

Vi kører ud til hele Sønderjylland området, og hjælper med at fjerne hvepsebo med vores meget effektive metoder. 
Mikkel
Hvepseplage.dk

Vi fjerner hvepsebo effektiv og professionelt

Her hos Hvepseplage.dk står vi for effektiv og professionel myrebekæmpelse i både din have og din bolig. Hvis du ikke er sikker på, hvor hvepseboet er, starter vi selvfølgelig med at finde det, inden vi går i gang med at bekæmpe hvepsene. 

Typisk tager et besøg fra os ikke mere end en time, og ofte behøver vi kun at komme forbi en enkelt gang, før hvepsene er væk. Dermed kan du altså meget hurtigt komme dit hvepseproblem til livs. 

FAQ om hvepse

  1. Kan det være farligt at blive stukket af en hveps?
  • Ja, hvis du er allergisk, eller hvis du bliver stukket i munden eller uden på halsen.
  1. Er der forskel på en hveps og en gedehams?
  • Der findes mange forskellige typer hvepse, og gedehamsen er den mest almindelige hveps i Danmark.
  1. Hvordan ved jeg, at jeg er allergisk over for hvepsestik?
  • Hvis du bliver svimmel, får kvalme eller anden utilpashed efter et hvepsestik, bør du søge læge. Det samme gælder, hvis du bliver stukket uden på halsen, i mund svælg eller luftrør.
  1. Hvordan fjerner jeg et hvepsebo?
  • Den sikreste måde at fjerne et hvepsebo på er ved først at sørge for, at alle hvepse i boet er døde. Det gør du ved hjælp af gift.
Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@hvepseplage.dk

Hvepseplage.dk v. Mikkel Scheer