fbpx
Slip af med hvepsen!
fra kun 899 kr

Vi fjerner hvepse og hvepsebo på Sjælland og Lolland-Falster: Næstved, Slagelse, Køge, Ringsted, Kalundborg, Rødby, Nykøbing Falster, Nakskov, Maribo og mange flere. Ring til os nu, vi står klar til at hjælpe dig.

Vi udfører

Hvepsebekæmpelse - fjernelse af hvepsebo

Har du fået et hvepsebo på din grund, kan du være sikker på, at det ikke kun er denne sæson, du plages af de irriterende insekter. Hvepse kan betyde farlige situationer for de mennesker, der er allergiske overfor deres stik, og dyrene kan gøre det til en frustration at spise udenfor.

Det er nemt, effektivt og enkelt at slippe af med både hvepse og deres boer, men det kan være en farlig opgave at stå for fjernelse af hvepseboet på egen hånd. Du skal have kendskab til levemåde, hvornår på året det er mest effektivt, og du skal ikke mindst være i besiddelse af det korrekte udstyr til formålet.

Sådan kan et fint hvepsebo se ud! Her ses et vi fjernede fra en villa i Vedbæk.
Sådan kan et fint hvepsebo se ud! Her ses et vi fjernede fra en villa i Vedbæk.
Få hjælp nu

Både praktisk, tidsmæssigt og økonomisk kan det svare sig at få professionel hjælp til hvepsebekæmpelse. Når du overlader arbejdet til et professionelt firma, der er specialiseret indenfor opgaven, kan du være sikker på, at hele boet fjernes på den mest miljøvenlige og korrekte måde.
Det koster cirka 1.000 kr. at få fjernet et hvepsebo.

Værd at vide om brugen af hvepsegift

Det er metoden til fjernelse af boet, der har den afgørende indflydelse på, at hvepsene ikke vender tilbage næste år. Det er ikke nok kun at fjerne boet. Når du bestiller et firma til opgaven, bruges der en særlig hvepsegift i form af insektpudder.
Pudderet udgør en effektiv, skånsom og miljøvenlig metode til optimal hvepsebekæmpelse. Det strøs i indgangen til hvepseboet. Når hvepsene vender tilbage til boet, vil pudderet lagre sig på deres vinger, og de vil helt automatisk tage det med ind i boet.
På 1 døgn vil insektpudderet have sin optimale virkning, og det vil dræbe alle hvepsene i boet. Når pudderet lægges i indgangen i dagtimerne, kan der gå lidt længere tid, før boet er elimineret. Hvepse er ude for at samle føde i dagtimerne og vender først hjem om aftenen.

Bestil hurtig og billig hvepsebekæmpelse på Sjælland og Lolland-Falster hjem til dig

Et hvepsebo kan befindes sig på flere steder på din matrikel. Det vil i mange tilfælde være på punkter, hvor boet kan være i fred. Derfor er det ikke altid, du når at opdage, at hvepse har overtaget en plads under et tagudhæng, ved jordoverfladen eller inde i et buskads. Så snart du har opdaget et bo, gælder det dog om at handle så hurtigt så muligt.

Et lokalt firma kan rykke ud på kort tid og sætte den korrekte hvepsebekæmpelse i gang. Du kan få hjælp til hurtig bekæmpelse i hele Sjælland og Lolland-Falster, der blandt andet omfatter følgende byer:

 • Holbæk
 • Kalundborg
 • Køge
 • Maribo
 • Nakskov
 • Næstved
 • Nykøbing Falster
 • Ringsted
 • Rødby
 • Slagelse
 • Vordingborg


Det er en fordel for dig at bruge et lokalt firma til opgaven. Du sparer tid, da du ikke selv behøver at sætte midlertidige foranstaltninger i værk. Firmaet sørger ikke kun for at fjerne boet. Du kan også få professionel rådgivning og gode råd til at undgå, at der vender hvepse tilbage til din grund næste sæson.
Som følge af de lave priser kan det ikke svare sig at kaste sig ud i det farlige arbejde selv.

Hvepse eller bier?

For det utrænede øje kan bier og hvepse synes at være samme insekt. Dog er de forskellige. Hvepse er væsentlig mere aggressive end bierne, og derfor kan de forårsage større skade, når de føler sig angrebet. Derudover mister hvepse ikke deres brod, når de først har stukket dig – modsat bier, der dør efter at have stukket.

Hvepse kan bygge bo på alle niveauer, og de kan gøre det på både synlige og mere skjulte stedet omkring din grund.

Hvepsebekæmpelse af hvepse i jorden

Mange boer findes i jordhøjde. Her vil insekterne kaldes ”jordhvepse”. Det er en farlig situation, når boet er på et niveau, hvor børn kan komme til at genere dyrene og boet.
Det er ikke en standardprocedure at fjerne et hvepsebo. Det kræver kendskab til insekternes levemåde, så der kan vælges det bedste tidspunkt til placering af insektpudder.
Som hovedregel gælder det, at des tidligere på sæsonen du kan få fjernet boet, des bedre vil bekæmpelsen være på den lange bane.

Hvepsebekæmpelse af hvepse under taget

De mest hyppige steder, hvepse bygger deres bo, er under taget. Det kan være inde i en gammel staldbygning, eller det kan være i et redskabsrum eller gammelt cykelskur. Det kan genere hvepsene, hvis deres bo forstyrres.

Det kan være en ekstra krævende opgave at fjerne et bo fra taget. Du skal i de fleste tilfælde bruge en stige, og du skal have 100% styr på din egen sikkerhed.

Hvepse i tagudhæng

Tagudhæng skaber de optimale levevilkår for hvepsene. De kan bo mere eller mindre uforstyrret, og de vil typisk etablere et fast bo her, som betyder, at de vil vende tilbage til stedet flere sæsoner i træk. Den danske sommer kan strække sig i lang tid, og det vil være en konstant plage for dig at generes af hvepse, som hver dag flyver til og fra boet.

Hvepsebekæmpelse af hvepse i muren

Der skal være styr på både beskyttelsesudstyr, brug af insektgift og kendskab til dyrenes livscyklus, hvis du vil have succes med selv at stå for hvepsebekæmpelsen.

Det er lige så almindeligt at opdage et hvepsebo i muren, som det er at opdage et bo i et tagudhæng.

Uanset hvor du har lokaliseret et bo, skal du vælge en bekæmpelsesmetode, der er virker.

Et professionelt firma har viden, ekspertise, insektgift og redskaber, og de kan klare opgaven hurtigt.

 

Bliv klogere på hvepsebo, og hvordan du bekæmper dem

Det er sensommer, og du sidder rundt om bordet med familien og spiser frokost i det fri. Det hele er hyggeligt, men I har fået besøg af hvepse, som forstyrrer jer.
Vi tilbyder dog effektiv fjernelse af hvepsebo. Du kan her se de mest effektive måder at komme af med et hvepsebo på samt blive klogere på området. Det vil hjælpe dig til en langt bedre sommer, og hvis du ikke ønsker at fjerne boet selv, står vi klar med professionel hjælp.

 

Dette bør du vide om hvepsen, inden du bekæmper

Der findes forskellige arter hvepse i Danmark, og disse hvepse er ikke farlige, og de er ligeledes ikke ude på at stikke mennesker. Dog kan du alligevel blive stukket, hvilket for det fleste vil kunne mærkes i form af en svigen, kløen og hævelse, der forsvinder efter et stykke tid.
Hvis du bliver stukket i munden, bør du være mere opmærksom på symptomer som kvalme og svimmelhed og straks kontakte en læge.
Hvepsene lever i hvepsebo, som kan være placeret forskellige steder, og de er ofte på jagt efter føde om dagen. Du kan bl.a. finde hvepseboer:

 • Under taget
 • I jorden
 • I muren
 • I skorstenen
 • I kompostbunker 
 • I en udluftningskanal. 

Hvepsene er rovdyr, de lever af andre insekter og er derfor nyttige i haven, selvom de til tider kan være irriterende. Derfor bør du overveje, om det er nødvendigt at fjerne et hvepsebo i kompostbunken – gør det dog, hvis hvepsene er til fare for dig eller familien.
Der er flere måder at fjerne et hvepsebo på, og nedenfor er der en vejledning til, hvordan du bedst gør det. Herunder rådgiver vi dig i de metoder, som vores professionelle medarbejdere anvender. 

 

Overordnet guide til at fjerne hvepsebo

Når du skal fjerne et hvepsebo, skal du først og fremmest finde frem til selve hvepseboet. Du skal huske at være omhyggelig og passe på, at du ikke bliver stukket, hvis du fjerner det selv. 

Der er flere måder at fjerne hvepseboet på. Det kan bl.a. gøres ved at anvende spray eller pulver. Selvom det kan være fristende at gøre det selv og spare penge, vil det være helt oplagt at tilkalde professionel hjælp hos os. Der er nemlig stor risiko for at blive stukket, når du fjerner et hvepsebo. Når du tilkalder os, vil vi gøre hele arbejdet for dig, og hvepseboet vil være nedbrudt indenfor ca. 24 timer. Vi tilbyder attraktive priser, og du vil få besøg af en dygtig og venlig medarbejder så hurtigt som muligt.

Kontakt os for effektiv rydning af hvepsebo, og oplev disse fordele:

 • Effektiv bekæmpelse
 • God kundeservice
 • Lave priser
 • Mulighed for yderligere rådgivning omkring fjernelse af hvepse

 

Anvend insektpudder til fjernelse af hvepse

Det er yderst effektivt at anvende insektpudder til at fjerne hvepseboet, da det hverken er skadeligt for mennesker eller andre dyr. Insektpudder placeres ved indgangen af hvepseboet, og når hvepsene går igennem det, vil det sætte sig fast på deres kroppe og vinger. 

 

Hvepsebo i jorden 

Hvis du og din have er plaget af jordhvepse, kan det være særligt attraktivt at få professionel hjælp af os.
Vi kender alle følelsen af at løbe rundt i græsset med hvepse, der jagter fødderne, hvilket ikke er en særlig rar følelse. Der findes hvepsebo under jorden, og man kalder disse hvepse ”jordhvepse”. Selvom jordhvepsene bidrager til biokulturen, vil det stadig være en ubehagelig tanke at blive stukket i foden, især hvis du har små børn.
Vi tilbyder at bekæmpe disse hvepse på den mest effektive måde, så du slipper af med dem hurtigt muligt. Derfor bekæmper vi dem, når hvepsene ikke er ude at samle føde. Dette kan du også gøre selv, hvis du ikke er bange for et hvepsestik. Igen anbefales det dog at tilkalde hjælp fra erfarne mennesker – som os hos HvepsePlage.dk.
Det vil være oplagt at kontakte os for bekæmpelse tidligt på sæsonen, da kolonierne af hvepse er meget mindre og dermed lettere at bekæmpe. 

 

Hvepsebo i muren og i skorstenen 

Hvepsebo findes ikke kun i jorden, og du skal derfor være opmærksom, hvis du oplever mange hvepse i hjemmet. Hvepseboer kan for eksempel findes i muren og skorsten.
Hvepsene søger efter varme og isolerede steder, hvor de kan beskytte sig, og derfor vil steder som muren eller skorstenen være oplagte steder. Hvis du oplever at have hvepsebo i din bolig, bør du straks finde det præcise sted.
Vi ville hurtigere kunne løse dit problem, hvis boet er identificeret. Men vi tilbyder naturligvis også at finde frem til boet for dig.
Boet og dets beboere kan nemlig hurtigt sprede sig, og hvepsene kan blive flere og flere. Hvis du oplever at have et hvepsebo i skorstenen, vil hvepseboet være svært at få ned selv, og derfor skal du nok tilkalde professionel hjælp. Det samme gør sig gældende med murhvepse. Det kan være en ubehagelig situation, og du er nødt til at få styr på det, før det hele bliver til et hvepsekaos. For at forebygge et hvepsebo i udluftningskanal eller de omtalte steder herover, kan du spærre oplagte steder af med et net eller lignende. 

 

Hvepsebo under taget og i udhæng 

Hvepsebo i udhæng eller under taget er ret almindeligt. Fælles for disse slags hvepsebo er, at de kan befinde sig højt oppe. Hvis du ønsker at fjerne dem selv, skal du i mange tilfælde anvende en stige.
Selvom det klart anbefales at få professionel hjælp, kan du også gøre det selv. Du skal dog være meget omhyggelig og overveje risikoen for at blive stukket af flere bier på én gang. For at få det største udbytte bør du vente til det bliver aften. Der opholder hvepsene sig nemlig i hvepseboet, og det er muligt at få ram på mange hvepse på én gang.  Det vil være bedst at få hjælp af en anden, så du ikke står med arbejdet alene, især når du skal stå på en stige. 

Sommeren i Danmark er lang, hvis du ikke tager dig af problemerne med hvepse. Hold øje med dit hjem, jordhvepse, små isolerede kroge, og bekæmp dem hurtigst muligt. Hvis du har brug for hjælp, kommer vi gerne og fjerner hvepsene for dig. 

Kontakt

Har du spørgsmål?

kontakt@hvepseplage.dk

Hvepseplage.dk v. Mikkel Scheer
Gentofte Service